Teatru de păpuși în aer liber, la Târgu-Jiu

843

Săptămâna aceasta, copiii de toate vârstele sunt invitați la un nou spectacol muzical pus în scenă de actorii teatrului de păpuși ,,Pinocchio”. Este vorba despre premiera piesei ,,Păcălici și Minciunel”, ce va avea loc miercuri, 24 iunie, la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu.

Evenimentul va începe la ora 11.00, iar organizatorii promit că îi vor încânta pe spectatori cu ,,o poveste muzicală, dinamică, antrenantă, care va capta atenția prin poveste și decor, dar și prin păpușile bine realizate”, iar copiii vor învăța că minciuna nu duce la ceva bun și că trebuie să fie corecți și juști cu cei din jur. Piesa este scrisă și regizată de actrița Cornelia Diaconu. Din distribuție fac parte: Alina Mornea, Adelina Popescu, Daniela Rednic, Andreea Urlan și Liliana Uscătescu.

Reguli noi pentru spectatori
Pentru a respecta normele în vigoare, rândurile pe care spectatorii vor putea sta vor fi semnalizate prin marcaje de culoare verde. În cadrul rândurilor marcate pentru spectatori, distanța față de următorul spectator sau grup de spectatori, aparținând aceleași familii, va fi de trei scaune (echivalentul a 2 metri). Accesul în incinta Teatrului de Vară se va face pe poarta principală – strada Vasile Alecsandri, nr.53, iar ieșirea se va realiza pe poarta secundară – spatele Casei de Cultură. ,,Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă. De asemenea, vă rugăm să aveți mască și să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială. Nouă ne este foarte dor de voi, de prezența, de aplauzele și zâmbetele voastre! Vă așteptăm, așadar, cu mare drag! Intrarea este liberă!”, le transmit organizatorii iubitorilor de teatru de păpuși. Dacă vremea va fi nefavorabilă, spectacolul va fi amânat și reprogramat ulterior.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here