Țeapă pe rețelele de socializare! Anunța că vinde petarde și punea nisip în colet

538

Un tânăr de 23 de ani, din Motru, este cercetat pentru înșelăciune și comercializarea articolelor pirotehnice fără drept. Poliția a fost sesizată de mai multe persoane care ar fi fost păcălite de acesta. Adolescentul ar fi postat pe rețelele de socializare un anunț pentru comercializarea unor petarde. Ulterior, oamenii primeau nisip la colet.
”Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în perioada 8-11 decembrie 2017, tânărul a oferit spre vânzare, pe o rețea de socializare, diferite materiale pirotehnice, petarde, dar cumpărătorii au fost induși în eroare de acesta, întrucât la deschiderea coletelor au găsit nisip în locul bunurilor vândute. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării un număr de 12 cutii cu materiale pirotehnice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ilegalitate și la Slivilești
Tot luni, polițiștii din Slivileşti au prins un tânăr de 20 de ani, din localitate, care comercializa ilegal articole pirotehnice în locuri publice. ”Articolele pirotehnice găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”, a mai precizat Andrei Lazăr. Fapta se pedepsește cu închisoarea de la trei luni la un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here