Țeapă pe Facebook! Ce a pus în colet un tânăr din Motru după ce a anunțat că vinde petarde

277

Un tânăr de 23 de ani, din Motru, este cercetat pentru înșelăciune și comercializarea articolelor pirotehnice fără drept. Poliția a fost sesizată de mai multe persoane care ar fi fost păcălite de Daniel Fâlfan. Adolescentul ar fi fost pe rețelele de socializare un anunț pentru comercializarea unor petarde. Ulterior, oamenii primeau nisip la colet.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în perioada  8-11 decembrie 2017, tânărul a oferit spre vânzare, pe o rețea de socializare, diferite materiale pirotehnice, petarde, dar cumpărătorii au fost induși în eroare de acesta, întrucât la deschiderea coletelor au găsit nisip în locul bunurilor vândute. Totodată au fost ridicate în vederea confiscării un număr de 12 cutii cu materiale pirotehnice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here