Tătaru, mulţumit de noii directori ai SJU

251

După o săptămână de activitate în funcţii de conducere, noii directori adjuncţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor managerului. Tiberiu Tătaru se declară mulţumit de subalternii săi, precizând că până acum i-au dovedit că a făcut o alegere bună.

Începând cu data de 1 iunie 2014, au fost numiţi, oficial, noii directori adjuncţi ai SJU Târgu-Jiu. Cinci nume noi se regăsesc în actuala echipă de conducere de la nivelul SJU. Este vorba despre Gigel Capotă – director financiar-contabil – fost şef al Gărzii Financiare, medicul radiolog Daiana Brînzan – director medical,  Dana Fotescu – director de îngrijiri, Corina Ratcu – director Administrativ Tehnic şi de Patrimoniu, Violeta Vintilescu – asistent medical coordonator Policlinică.
Branzan Fotescu Ratcu inscriptÎn pofida faptului că aceştia nu au mai deţinut funcţii de conducere, cu excepţia lui Gigel Capotă, se pare că se descurcă de minune. „Sunt foarte mulţumit de noii directori. Până acum mi-au dovedit că am făcut o alegere bună”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
gigel capota inscriptDeocamdată, întreaga echipă managerială este interimară, însă chiar şi aşa, se lucrează serios la îndeplinirea obiectivelor propuse, cel mai important dintre acestea fiind acreditarea spitalului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here