Tătaru: „Am cerut un buget mai mare decât cel de anul trecut”

313

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu îşi doreşte un buget mai mare pentru unitatea pe care o conduce. El speră să reuşească la negocierile de marţi să obţină mai mulţi bani, mai ales că SJU va face şi angajări, în perioada următoare.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are nevoie de mai mulţi bani. Din acest motiv, echipa managerială a unităţii încearcă să obţină un buget mai bun. „Noi am depus documentaţia pentru contractare la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate; dacă acceptă ce am cerut noi, va fi bine. Rămâne de văzut ce se întâmplă la negociere. Am cerut un buget mai mare decât cel de anul trecut pentru că efectiv avem nevoie de mai mulţi bani”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.

Noi angajări la SJU
Managerul Tiberiu Tătaru confirmă şi faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va organiza concurs de angajare a mai multor medici. „În data de 27 iunie avem concursul pentru postul de medic ortoped, unde avem trei dosare depuse. De asemenea, în perioada imediat următoare  va fi publicat anunţul de angajare a altor medici”, precizează Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
De asemenea, reamintim faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi temporar vacante. Este vorba despre 5 posturi de asistent medical debutant, un asistent de farmacie debutant şi 3 posturi de infirmier debutant. Pentru posturile de asistenţi s-au depus 45 de dosare, iar pentru cele de infirmier au optat 20 de candidaţi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here