Tăriceanu, alături de doi candidați ALDE la europarlamentare, în Târgu-Jiu!

1117

Călin Popescu Tăriceanu a venit astăzi la Tărgu-Jiu alături de Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, și de Andrei Gerea, fost ministru al Energiei, ambii candidați ALDE la alegerile europarlamentare. Toma Petcu, fost ministru al Energiei, a însoțit delegația de la centru, în prezidiu la conferința de presă aflându-se și deputatul Ion Cupă de la Dolj, președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, și edilul de la Rovinari, Robert Filip.

Vizita liderilor ALDE în Gorj a început la Rovinari unde s-au văzut doua investiții importante în localitate. Tăriceanu a lăudat abilitatea edilului Filip de a diminua drastic șomajul în localitate, de a atrage investitori și de a-i face pe toți locuitorii să muncească, doar 25 de rovinăreni mai trăind din ajutor social din cei 300 găsiți înregistrați la primărie de edil la începutul mandatului.

Liderul ALDE a menționat că își dorește ca măcar 5 candidați ai partidului să ajungă europarlamentari. Pe primul loc în lista ALDE se află Norica Nicolai, apoi Daniel Barbu, Rebate Weber,  Ovidiu Silaghi, Varujan Vosganian și Andrei Gerea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here