Târgul Apicol, ediţia a IV-a, la Târgu-Jiu

286

La finele acestei săptămâni, municipiul Târgu-Jiu va fi gazda celei de-a patra ediţii a Târgului Apicol. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile, respectiv 11 – 12 februarie 2017.

BIA Partner Events (Stupina BIA) în colaborare cu Primăria municipiului Târgu-Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, ACA Gorj şi Asociaţia APIS Oltenia Craiova organizează cea de a patra ediţie a Târgului Apicol Târgu-Jiu 2016, în Piaţa Prefecturii. Ediţia cu numărul patru a Târgului Apicol Târgu-Jiu va fi un bun prilej de întâlnire a apicultorilor, procesatorilor şi producătorilor de utilaje şi echipamente apicole.
În cadrul târgului, pot apărea oportunităţi pentru expozanţi şi apicultori privind încheierea de contracte, promovarea şi comercializarea produselor proprii, iar în cadrul sesiunilor de comunicări şi dezbateri pot afla noutăţile legislative, posibilităţi de finanţare, informaţii despre creşterea albinelor şi desfacerea produselor apicole. Totodată, pentru locuitorii Târgu-Jiului, evenimentul reprezintă o bună ocazie de a achiziţiona produse de calitate la preţuri avantajoase şi în ceea ce priveşte informarea oportună privind beneficiile consumului de produse apicole, înfiinţarea stupinelor.
La ediţiile din anii 2014, 2015 şi 2016, zeci de comercianţi din judeţul Gorj s-au înscris şi au participat la Târgul Apicol. “Calendarul celor mai importante târguri apicole din 2017 este menit să îi ajute pe apicultori să îşi valorifice produsele stupului la cele mai bune preţuri. Cum evenimentele dedicate mierii atrag numeroşi consumatori direcţi, este o idee bună să vă planificaţi din timp participarea, mai ales că numărul expoziţiilor şi târgurilor este în creştere de la an la an, la fel ca şi oportunităţile de afaceri în acest sector”, au explicat organizatorii. Pe parcursul lunii curente, vor fi organizate evenimente de tipul Târgul Apicol şi în alte oraşe din ţară.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here