Târgujienii vor avea de ales între produsele de la Mc Donald’s şi KFC din viitorul Mall

826

Cele mai solicitate fastfood-uri din România, vin în Mall-ul din Târgu-Jiu. Astfel, târgujienii vor avea de ales între produsele de la Mc Donald’s şi KFC. Tot în centrul comercial reprezentanţe ale unor celebre branduri de îmbrăcăminte şi încălţăminte îşi vor face apariţia. Este vorba despre H&M, BENVENUTI, DEICHMANN.

Shopping City Târgu-Jiu este aproape de finalizare. New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cele mai puternice fonduri de investiţii la nivel global, va inaugura centrul comercial cel mai probabil în toamnă. Până una alta, oficialii NEPI au închiriat spaţiile din Mall reprezentanţilor unor branduri celebre precum H&M, BENVENUTI, DEICHMANN, Mc Donald’s, KFC.
Fondul sud-african vizează venituri de aproape 3 milioane de euro în urma investiţiei derulate în judeţul Gorj.

mcNoi termene de finalizare ale Dedeman şi Carrefour
Noi termene de finalizare a lucrărilor pentru hypermarket-ul Carrefour din viitorul Mall Târgu-Jiu  şi pentru magazinul Dedeman au fost anunțate de către reprezentaţii acestora.
Dedeman îşi va începe activitatea în septembrie 2014, iar hypermarketul Carrefour din incinta noului Mall din Targu-Jiu va fi finalizat în octombrie 2014. Celelalte magazine şi activităţi comerciale din jurul Mall-ului, precum şi din interiorul acestuia, vor fi pregătite pentru funcţionare în perioada Crăciunului.
Autorităţile locale au dat asigurări că firmele din Mall nu vor pleca aşa cum s-a întâmplat în Râmnicu-Vâlcea, fiindcă investitorii au lansat acest proiect bazându-se pe studii de piaţă realizate înainte de începerea construcţiilor, desfacerea fiind asigurată de veniturile mai ridicate din judeţul Gorj, a căror medie este ridicată de salariile mai mari din sectorul energetic, comparativ cu alte judeţe din România.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here