Târgujienii şi-au cumpărat produse agro-alimentare de la Piaţa Ţărănească

240

Timp de trei zile, la sfârşitul săptămânii trecute, gorjenii au avut posibilitatea de a-şi achiziţiona produse agro-alimentare de la Piaţa Ţărănească. De la diverse preparate din carne, brânzeturi, până la prăjituri sau ciocolată de casă, toate au stat la dispoziţia cumpărătorilor, în centrul municipiului Târgu-Jiu.

Picture020Comercianţii care îşi expun spre vânzare produsele la Piaţa Ţărănească s-au obişnuit deja cu stilul cumpărătorilor gorjeni şi cu gusturile lor. Astfel, şi de această dată ei au răspuns invitaţiei autorităţilor publice locale şi au adus la Târgu-Jiu delicii cărora cu greu le puteai rezista. „Am venit de mai multe ori aici cu produse şi deja cunoaştem preferinţele gorjenilor; n-aş putea spune care este produsul favorit, pentru că fiecare client are propriile gusturi. Le plac toate şi ne bucurăm că reuşim şi de această dată să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri”, a declarat un comerciant.

Aflux de cumpărători pe final de week-end
Picture021Comercianţii de la Piaţa Ţărănească s-au bucurat să constate că numărul cumpărătorilor a crescut odată cu debutul Festivalului Apicol, care a avut ca locaţie de desfăşurare tot centrul municipiului. „În paralel cu Festivalul Apicol avem la Târgu-Jiu şi o Piaţă Ţărănească, de unde cetăţenii din Târgu-Jiu pot să cumpere produse agro-alimentare”, a menţionat primarul Florin Cârciumaru.
La Piaţa Ţărănească au fost comercializate produse şi preparate din carne, prăjituri şi ciocolată de casă, dar şi siropuri naturale din diverse fructe.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here