Târgujienii s-au bucurat de numerele Circului Gartner

118

circ2Circul Gartner din Germania a poposit pentru trei zile în municipiul Târgu-Jiu. Locuitorii oraşului, dar şi alţi gorjeni şi-au dus copiii la circ, unde au urmărit cu interes numere de chingi, acrobaţii, dresură de animale şi alte surprize pregătite de familia Gartner. Totodată, micuţii au avut posibilitatea de a se plimba pe elefant în schimbul a 20 de lei sau pe ponei, la preţul de 10 lei.

În perioada 23-26 iunie, pe Insuliţa de pe Jiu s-a aflat Circul Gartner din Germania. Zilnic au fost puse în scenă două spectacole, unul la 17:00, celălalt la 19:30, preţul biletelor fiind de 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii la tribună şi de 40 de lei adulţi şi 35 de lei copii la lojă. În pofida faptului că mulţi dintre noi încă mai simt adânc efectele crizei, totuşi nu s-au înduplecat să îi ţină pe cei mici acasă şi au găsit fonduri pentru un spectacol de circ. Odată ieşiţi din sală, cei mai mulţi au declarat că spectacolul a meritat toţi banii.

Circul Gartner, tradiţia unei familii germane

circ-animale_bDupă cum este şi denumit, circul care a poposit în oraşul nostru aparţine familiei Gartner din Germania. Ajunsă la cea de-a doua generaţie de circari, familia Gartner continuă, chiar după ani întregi de experienţă, să îi surprindă plăcut pe spectatori cu numere ce-ţi taie răsuflarea sau îţi menţin zâmbetul pe buze. Numere noi de comedie, acrobaţii, chingi, dresură de elefanţi, ponei sau reptile, toate au fost pe placul spectatorilor. Mai mult decât atât, în pauza fiecărui spectacol, micuţii au avut posibilitatea de a se plimba cu elefantul sau cu poneiul, în funcţie de preferinţa fiecăruia, dar şi de buzunarul părinţilor, plimbarea cu elefantul costând 20 de lei, iar cea cu poneiul 10 lei. De asemenea, bufetul circului a stat la dispoziţia oamenilor, de acolo putându-şi cumpăra vată de zahăr, floricele de porumb, apă şi răcoritoare, iar pentru cei mici au fost puse în vânzare baloane umflate cu heliu, şi alte jucării. Circul Gartner nu a fost pentru prima dată în municipiul nostru şi, cu siguranţă, nici pentru ultima dată, astfel că cei care nu au reuşit acum să ajungă la spectacol, data viitoare cu siguranţă nu-l vor rata.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here