Târgujienii, informați de polițiștii locali cu privire la obligația de a curăța zăpada

393

Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, control comercial și disciplina în construcții din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu i-au informat pe cetățeni cu privire la obligațiile pe care le au în această perioadă, având în vedere ninsorile abundente din ultimele zile.

În conformitate cu prevederile art. 2, alin. (1), lit. K) din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu nr. 19/2002 privind stabilirea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza municipiului Târgu- Jiu, modificată și completată prin H.C.L. nr. 32/2017, cetățenii au obligația de a curăța zăpada depusă și gheața formată pe trotuarul aferent imobilului pe care îl folosesc, astfel încât traficul pietonal să se desfășoare în condiții normale. De asemenea, îndepărtarea țurțurilor de gheață formați la nivelul acoperișurilor blocurilor intră în atribuțiile și obligațiile asociațiilor de proprietari.
În urma acțiunii de informare, polițiștii locali au împărțit peste 100 de înștiințări societăților comerciale, unităților de învățământ și persoanelor fizice.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here