Târgujiancă cercetată penal pentru furt din supermarket

132

O femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost prinsă în timp ce încerca să părăsească incinta unui supermarket din municipiu, având asupra sa produse în valoare de peste 200 lei, pe care nu le plătise. Pe numele târgujiencei a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Miercuri seara, în jurul orelor 20:20, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată telefonic de către reprezentantul unei firme de pază, cu privire la faptul că agenţii de pază care executau serviciul la un supermarket din municipiu, au surprins o persoană de sex feminin care a sustras mai multe bunuri. „La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine publică. Aici, a fost identificată N.A., de 32 ani, din municipiul Târgu-Jiu. Din primele acte premergătoare efectuate în cauză a rezultat că suspecta a fost surprinsă de către agenţii de pază în timp ce părăsea incinta supermarketului, având asupra sa produse alimentare şi textile, în valoare de 207,32 lei, pe care nu le achitase la casă”, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Bunurile furate au fost restituite unităţii prejudiciate, iar pe numele femeii a fost constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here