Târgujian urmărit la nivel internațional, prins la munte

372

Un bărbat din Târgu-Jiu, care era dat în urmărire la nivel internațional, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie, a fost prins de polițiști pe raza județului Gorj, în Munții Parâng, în apropierea localității Bumbești-Jiu.
”La data de 09 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale Gorj, au identificat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, dat în urmărire la nivel național și internațional, în zona muntoasă Muntele Argile, în punctul cunoscut sub denumirea «La Sapă», pe raza județului Gorj. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
”Condamnă inculpatul la pedeapsa de 6 luni închisoare. Revocă suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 6 luni închisoare, aplicată anterior inculpatului, pe care o cumulează cu pedeapsa stabilită în cauza de faţă, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa de 1 an închisoare, în regim privativ de libertate. Respinge cererea reprezentantului legal al persoanelor vătămate privind acordarea despăgubirilor reprezentând pensia restantă. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a stabilit Judecătoria Târgu-Jiu. Hotărârea nu a fost contestată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here