Târgujian dus în arest, alături de câteva mii de persoane

282

În primele 10 luni ale anului 2016, polițiştii au depistat, la nivel naţional, 5.541 de persoane care erau dispărute și 2.248 pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. 3.646 dintre cei dispăruţi au fost minori, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre.
”De asemenea, în perioada 1 ianuarie – 31 octombrie, au fost depistate 3.007 persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 2.248 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 321 aveau mandate de arestare preventivă, 250 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, în 166 situaţii existau emise sentinţe penale de internare, 12 persoane erau urmărite prin Biroul Național Interpol, iar 10 persoane erau urmărite în urma evadării”, au precizat reprezentanții Poliției Române.
Printre persoanele depistate de polițiști, în acest an, s-a aflat și un bărbat de 43 de ani, din Târgu- Jiu, care se sustrăgea executării unei pedepse de 21 de ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Craiova.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here