Târgu Jiu: Un tânăr de 17 ani a intrat cu mașina familiei într-un gard. Nu are permis de conducere

1245

Un băiat de 17 ani, din Târgu Jiu, i-a luat mașina tatălui său și, azi-noapte, a făcut un accident soldat din fericire doar cu pagube materiale. El nu are permis de conducere. Pentru toate acestea, i s-a întocmit dosar penal, inclusiv pentru furt în scop de folosință.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că un tânăr de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi sustras din parcarea blocului de domiciliu, autoturismul aflat în proprietatea tatălui său.

Ulterior, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului Târgu Jiu, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil.

Totodată, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.  Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și  furt în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here