Târgu-Jiu, trei infracțiuni în cinci minute: Tineri implicați într-o tentativă de omor, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice

5910

A fost o adevărată concentrare de forțe de poliție și jandarmi, sâmbătă spre duminică, în zona blocurilor turn din municipiul Târgu-Jiu. Asta după ce un grup de tineri, care au ieșit din parcul de la Lido, au intrat într-o altercație cu pasagerii unui autoturism. Era vorba de un grup de tineri din afara municipiului. Lucrurile s-au tranșat în stația de taxi de la blocurile turn unde autoturismul a oprit iar tinerii și-au adresat cuvinte dure. Un târgujian din grupul ieșit din parc, certat deja cu legea, ar fi scos un briceag. Cu acesta l-a lovit pe unul dintre tinerii care au coborât din autoturism. Lovitura a fost aplicată în zona abdomenului iar sângele a țâșnit. Un alt pasager a fost lovit în zona fesei, probabil cu același cuțit.
În urma altercației, o parte dintre cei implicați au și fugit, în timp ce incidentul a fost anunțat pe 112. Victimele au ajuns direct pe masa de operație și sunt internate acum la Chirurgie. În ce privește făptașii, aceștia au fost ridicați cu cătușele, printre cei audiați fiind doi frați, și duși la parchetul județean. Audierile au continuat și duminică, fără mandate de reținere, cel puțin până după amiaza. În cauză se fac cercetări pentru tentativa de omor, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, precizează primul procuror al PT Gorj, Cristina Ciobanu.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here