Târgu Jiu: Profesorul care a întreținut relații sexuale cu o elevă de 16 ani a fost reținut

2640

La începutul lunii decembrie, mama unei fete de 16 ani, a alertat organele judiciare după ce și-a surprins fiica întreținând relații sexuale cu profesorul de informatică în vârstă de 42 de ani. Totul s-a întâmplat în apartamentul pe care individul îl deține în Târgu Jiu. Informația a fost dezvăluită în presa locală, (Gorjonline.ro) care a anunțat în decembrie că profesoruil a fost lăsat în libertate, după ce poliția a deschis dosar penal.  Fata a fost însă examinată de un medic legist, iar toate persoanele implicate au fost audiate. Astfel, la data de 31 ianuarie, adică ieri, profesorul a fost reținut.

IPJ Gorj: La data de 31 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

La data de 5 decembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here