Târgu Jiu: Peste 1.000 de petarde, confiscate la Târgul Auto

891

 

În urma unei acțiuni de prevenire și combatere a faptelor antisociale pe linia modului de respectare a legislaţiei privind regimul materialelor pirotehnice, organizată în Târgul Auto din municipiul Târgu-Jiu, jandarmii gorjeni au depistat o persoană care comercializa fără drept articole pirotehnice de diferite categorii, anunță IJJ într-un comunicat de presă.

”Cu această ocazie au fost întocmite documentele specifice, fiind indentificate 1106 articole pirotehnice, care au fost ridicate, acestea urmând a fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Vă reamintim că în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 republicată, privind regimul materiilor explozive, orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă!

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, atragem atenţia asupra pericolului generat de folosirea materialelor pirotehnice asupra oamenilor și animalelor care pot produce vătămări corporale atât utilizatorului cât și celor din jur”, mai transmit jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here