Târgu Jiu: Lucrări avansate la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”

938

Construirea unui nou corp de clădire la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” este în plin șantier. Este vorba despre noua sală de sport, în timp ce la etaj se va amenaja amfiteatrul.
„Avem aici în derulare lucrările finanțate din fonduri europene care prevăd modernizarea întregii unități de învățământ. S-au turnat scările și placa, iar săptămâna viitoare se toarnă stâlpii pentru etaj. Se lucrează mult mai rapid, acum că este vacanță. Valoarea acestui proiect este de 7 milioane de lei. De săptămâna viitoare vom întocmi o situație cu lucrările și investițiile noastre începând de la alegerile din 2020 și până în acest moment. Cred că este bine ca cetățenii să fie corect informați în această privință și mai ales despre sursele de finanțare pe care le avem la dispoziție, fie că este vorba despre bugetul local, cel de stat sau fonduri europene”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

1 COMENTARIU

  1. „Lauda de sine nu miroase a bine ” Se pare că primarul s-a convins că oamenii nu îl mai vor vota cu „toate marile realizări” clamate pe la toate posturile radio și ziare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here