Târgu Jiu: În pași de dans spre infinit

853

Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu organizează sâmbătă, 10 iunie 2023, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Balet și Dans Modern – În pași de dans spre INFINIT.

Festivalul se adresează cursanților disciplinelor de balet și dans modern din școlile populare de artă, cluburi ale copiilor și alte unități școlare din țară și se desfășoară sub formă de concurs, organizat pe două secțiuni: balet și dans modern, pe mai multe categorii de vârstă și cuprinde mai multe genuri de dans, fără a fi toate obligatorii de abordat, astfel: pentru secțiunea dans modern vom avea: street dance, dans contemporan, dans sportiv, fantezie coregrafică, dans aerobic, majorete, iar la secțiunea balet; dans clasic, dans caracter, dans cotemporan și jazz.

Astfel, începând cu ora 10:00, pe scena Teatrului de Vară „Nelu Dumitru” din Târgu Jiu, vor intra în competiție 400 de copii și tineri, foarte bine pregătiți din Timișoara, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Orșova, Vâlcea, Slatina, Covasna și Târgu Jiu.

În urma clasamentului stabilit de către membrii juriului, organizatorul va acorda diplome câștigătorilor locurilor I, II și III. Toți participanții înscriși vor primi din partea organizatorului medalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here