Târgu Jiu, FOTO: Hala de carne, verificată. Amenzi de zeci de mii de lei pentru mizerie și alte mari nereguli

3101

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au închis temporar compartimente din Hala de carne din Târgu Jiu, după ce au constatat grave deficiențe: camere frigorifice neigienizate cu urme de rugină, mucegai, cu instalație improvizată din care curgea apa, spatii de lucru cu mese de lucru și utilaje neigienizate cu urme de sânge și resturi de carne, scurgeri cu grilaj blocat de resturi de carne, carne fara elemente de informare caracterizare, carne cu modificări organoleptice, preparate cu data durabilității minimale depașită(expirate), carne păstrată la temperatura de 7-8 grade fata de 0-4 grade temperatura impusă de producator, vitrine frigorifice neigienizate cu resturi alimentare, praf, rugină acumulate în timp, cu improvizații la instalațiile electrice, cu sticla lipita cu scotch, lipsa valori nutritionale pe eticheta preparatelor din carne.
Comisarii au aplicat patru amenzi contravenționale în cuantum total de 20000 lei și un avertisment, fiind dispuse următoarele măsuri complementare:
-oprirea temporară a prestării serviciilor până la remediere
-oprirea definiitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman al produselor neconforme (circa 470 kg).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.