Târgu Jiu, foto: Festivitate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

839

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a organizat la sediul unității, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române–3 aprilie, activitatea omagială de promovare a tradițiilor Armei, anunță instituția.
”De asemenea în acest an sărbătorim și 130 de ani de atestare documentară a Jandarmeriei Române în județul Gorj.
În cadru festiv, au fost prezentate mesajele aniversare transmise cu acest prilej și a avut loc înaintarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru 2 ofițeri, 1 maistru militar și 20 de subofițeri, care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.
Îi felicităm pentru profesionalism și devotament și le dorim succes în cariera militară.
Totodată, a avut loc și oficierea slujbei religioase cu prilejul sfințirii pietrei de temelie pentru biserica inspectoratului.
Alături de jandarmii gorjeni la această zi festivă au fost veterani ai unității, șefii de structuri din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională din județul Gorj și preoți din cadrul Mitropoliei Olteniei.
Ziua Jandarmeriei Române reprezintă un moment deosebit pentru jandarmii gorjeni, pe care îl sărbătorim cu bucurie în comunitatea locală.
La mulți ani Jandarmeria Română!”, mai transmite instituția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here