Târgu Jiu: Expoziție de pictură dedicată copiilor

1837

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă invită miercuri, 31 mai, la ora 17.00, la vernisarea expoziției de pictură „Minunata lume a copilăriei!”, semnată de Laigner Francesca-Maria.

Elevă a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” în clasa a X-a, Laigner Francesca-Maria nu este la prima expoziție personală de pictură la sala „Florin Isuf” a CJCPCT Gorj. Curatorul expoziției, Teodor Dădălău, a crezut în talentul ei de când Francesca era în clasaa VII-a.

„Pasiunea pentru pictură o are de mică, însă cu timpul a învățat să se perfecționeze. Chiar dacă este la un profil real (matematică – informatică), Francesca vrea să urmeze Universitatea de Artă și Design, secția de publicitate. Își dorește foarte mult să avanseze pe parte creativă și este convinsă că în timp va câștiga și mai multe premii la concursurile naționale și internationale la care va participa”, potrivit CJCPCT Gorj.

În expoziția de pictură dedicată Zilei Internaționale a Copilului puteți  vedea mai multe tablouri care exprimă copilăria, așa cum o văd ochii Francescăi… MINUNATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here