Târgu Jiu: Copil rănit în Parcul Central! O creangă a căzut peste el

1343

Un copil a fost rănit, azi-dimineață, în Parcul Central din Târgu Jiu, după ce o creangă s-a rupt și a căzut peste copiii care se aflau la joacă. Băiatul rănit, în vârstă de 10 ani, avea mâna fracturată și a ajuns la spital: ”Copilul nu a avut nevoie de internare. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, a primit îngrijiri medicale de specialitate, nu a avut nevoie de operație, mâna i-a fost imobilizată fașă specială/bandaj și a mers acasă”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihaela Țicleanu.

IPJ Gorj: La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un minor a fost lovit de o bucată de lemn în zona Parcului Central din municipiul Târgu-Jiu.
Patrula de Siguranță Publică și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au deplasat la Secția UPU Gorj, unde au luat legătura cu bunica minorului, stabilind faptul că la aceeași dată, în jurul orei 10:30, în timp ce se afla în zona amfiteatrului în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, împreună cu bunica sa, minorul de 10 ani a fost lovit de o creangă care s-a desprins dintr-un copac de esență plop, de la înălțimea de aprox. 20-25 m, fiindu-i provocate leziuni la nivelul brațului superior drept.
Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here