Târgu Jiu: Comercianții și producătorii agricoli din Piața Centrală, protest la primărie

1161

Producătorii agricoli și comercianții din Piața Centrală de la Târgu Jiu au pornit spre primărie pentru a protesta împotriva măsurii prin care li se scot tarabele la licitație. Ei și-au acoperit mărfurile pentru a merge la municipalitate.

De altfel, ei și-au anunțat protestul în urmă cu câteva zile: ”În data de 23 iunie, cu începere de la ora 14.00, vor bloca accesul la tarabe și se vor deplasa la Primăria Târgu Jiu, acolo unde urmează să se desfășoare, de la ora 15, ședința de urgență convocată de o parte dintre consilierii locali, în vederea modificării hotărârii de reziliere a contractelor si de scoatere la licitație a tuturor tarabelor”, arăta ieri, GorjNews.ro.  ”Piețarii spun că nu au nicio garanție că licitația s-ar desfășura corect, că sunt nevoiți să vândă în niște condiții mizerabile și că odată cu preluarea parcării de către Primărie, numărul de clienți s-a diminuat drastic, întrucât Piața Mare a devenit din ce în ce mai inaccesibilă pentru conducătorii auto”, mai scrie GorjNews.ro.

Doi dintre consilierii muncipali, Luis Popa și Eduard Lădaru, au propus consilierilor municipali să scoată la licitație doar tarabele libere. de altfel, 78 de comercianți și producători agricoli au semnat în aceste zile un memoriu de susținere a proiectului de hotărâre depus de cei doi aleși.

 

3 COMENTARII

  1. 50 lei pe zi pentru marfa luata de la engross, 150 lei incasare. Din aia raman cu 100 lei. Bon nu, taxe nu, producatori din parti, 99% din ce cumperi de la ei e marfa buna pentru luis popa si popolarisul lui. Plus ca nu poti sa ii ceri sa iti cantareasca o rosie, ca iti da cu ea in cap! Concluzie: luati de la supermarket pentru ca ei platesc si salarii si impozite pe salarii si taxe si impozite pe spatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here