Târgu Jiu: Coliziune între două trotinete electrice

1994

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, ieri, prin apel de urgență, cu privire la faptul că a avut loc un eveniment cu victime.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică pe strada Victoriei – zona Pietonală, a intrat în coliziune cu o altă trotinetă electrică, condusă de un tânăr de 15 ani, din aceeași localitate.

În urma impactului, atât tânărul de 15 ani, cât și bărbatul de 43 de ani au fost răniți.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

1 COMENTARIU

  1. De când martanii de 15 ani și mai puțin umbla cu porcăriile ale verzi, trotinetele Bolt sau altele, cumparate de parinti sonati? Nu realizează, macar melitzia și legislativul, de părinți, ce sa mai vorbim… , ca aceste trotinete pot provoca chiar si accidente grave? Nici macar nu sunt limitate la viteza, adică sub 10km la ora! Merg martanii cu ele pe trotuar, pe aleile dintre blocuri, pe unde vrea si nu vrea creierasul lor, viteza fiind de multe ori clar peste 10 la ora! Uneori sunt si doi pe trotineta! Iar bouleanul ala de 43 de ani ce cauta cu trotineta printre pietoni, pe Centru!? Cretin? Absolut! Nu mai trece mult și vom vedea si accidente grave!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here