Târgu Jiu: Centura orașului, finalizată în iunie

4496
Continuă lucrările la pasajul de la Km 0 al variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu, a anunțat DRDP Craiova în această dimineață.
”Antreprenorul executată lucrări de umpluturi ale rampei 2, la rampa 1 au finalizate umpluturile. În paralel execută lucrări pentru sensul giratoriu și cofrare pentru turnarea consolelor trotuar și grindă parapet, pe sens stânga, pe sens dreapta fiind finalizate.
Pe șantier se mai execută lucrări de așternere asfalt, montare prefabricate la pasaje, betonare șanțuri, amenajare girații.
Stadiul fizic al lucrării „CONSTRUCTIA VARIANTEI DE OCOLIRE TARGU JIU ‐ FINALIZARE LUCRARI” este de 81%.
Termen de finalizare al proiectului: 25.06.2024”, a comunicat DRDP Craiova.

2 COMENTARII

 1. Nici măcar nu au prevazut ieșiri la centură din drumurile adiacente, chiar dacă sunt artere principale, drumuri județene.
  C.N.A.I.R. a comunicat că autoritățile locale nu au prevazut ieșiri în certificatul de urbanism.
  O sa avem noi în vedere, la alegerile din 2024.
  Să prevadă atunci prostimea, așa cum suntem considerați noi, electoratul.
  Marilor șmecheri, cu terenuri (hectare) perpendiculare pe centură, li s-au construit drumuri de acces, de ce se subîntelege, sau dacă nu se înțelege, pot amplifica puțin, pentru ca in viitorul apropiat să producă foarte mulți bani, după parcelari, bani folosiți la șpăgi și campanii electorale.
  Apropo, în următorii 5-10 ani, nu o sa se poată face nimic în legătură cu accesul la acest drum, care este echivalent cu autostrăzile de mii de km., d.p.d.v. al costului și al timpului de construire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here