Târgu-Jiu: Bazele sportive școlare, finalizate de Paști

602

Toate cele 16 baze sportive sintetice ale unor unități de învățământ din Târgu-Jiu vor fi gata înainte de Paști. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că este vorba despre șase unități de învățământ care au beneficiat în prima fază de astfel de terenuri de sport, după cum urmează: Școala Generală nr. 7 din Vădeni, Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu”, Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” și Școala Generală „Ecaterina Teodoroiu’’. Au fost montate terenuri pentru fotbal, baschet, volei și tenis.
Terenurile de fotbal sunt prevăzute cu instalație de iluminat pe timp de noapte, iar bazele sportive vor putea fi folosite de către tineri chiar și în timpul vacanţelor şi în perioada extraşcolară. S-au purtat discuții cu conducerile unităților de învățământ și urmează să se ia o decizie în acest sens în consiliul de administrație al fiecărei școli în parte.
Întregul proiect se ridică la aproximativ două milioane de lei. În funcție de bugetul municipalității, acest program va continua în așa fel încât tot mai multe unități de învățământ să beneficieze de terenuri de sport moderne. De asemenea, în cartierul Narciselor, Primăria Municipiului Târgu Jiu are în vedere construirea unei baze sportive cu terenuri sintetice, tot din fonduri de la bugetul local.
C.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here