Târgu Jiu: Adolescent de 17 ani, lovit de o mașină

1014

La data de 18 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Peștișani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu, din direcția Iezureni către strada Traian, a acroșat un pieton, în vârstă de 17 ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. După coliziune conducătorul auto a modificat locul accidentului prin mutarea autoturismului din zona de impact, deplasându-se cu pietonul la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru efectuarea unor investigații medicale de specialitate.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și modificarea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here