Târgu-Cărbuneşti, gazda ediţiei a doua a concursului naţional de karate

105

cali2Sâmbătă, 21 aprilie 2012, oraşul Târgu-Cărbuneşti a fost gazda celei de-a doua ediţii a concursului naţional de karate. Organizată la iniţiativa primarului Mihai Mazilu, competiţia sportivă s-a bucurat de un succes incontestabil. Au fost prezenţi la eveniment reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu şi preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu.

Sala de sport a Colegiului Naţional „Tudor Arghezi” din Oraşul Târgu Cărbuneşti a găzduit cea cali4de-a doua ediţie a concursului naţional de karate cali5organizat la iniţiativa primarului Mihai Mazilu. Au participat echipe de sportivi din 11 judeţe, în total intrând în competiţie 230 de sportivi, băieţi şi fete. Pe lângă aceştia au fost prezenţi şi susţinătorii lor, dar şi simpli cetăţeni şi persoane importante din judeţ. „Au fost cali karateprezente 700 de persoane, per total. Au venit consilieri locali, viceprimarul, preşedintele Consiliului Judeţean – Ion Călinoiu, preşedintele PNL Gorj – Dian Popescu. Este un lucru extraordinar acest concurs şi atât timp cât eu voi fi în fruntea autorităţilor locale din Târgu-Cărbuneşti acest concurs va deveni o cutumă”, a menţionat Mihai Mazilu, edilul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Karate – o alternativă la tentaţii pentru tineri

Primarul Mihai Mazilu se mândreşte că a reuşit să ofere o alternativă tinerilor din oraşul său, care au posibilitatea de a practica un sport nobil. „Am căutat să oferim tinerei generaţii o alternativă la tentaţiile de zi cu zi. Ei au posibilitatea să practice un sport nobil şi chiar mă mândresc cu faptul că avem campioni la concursurile europene. Chiar fiica mea este vicecampion european la categoria de vârstă 15-18 ani, ea având acum 15 ani şi jumătate”, mărturiseşte Mazilu. Cât priveşte cea de-a doua ediţie a concursului de karate organizat la Târgu-Cărbuneşti, edilul Mihai Mazilu spune că s-a simţit experienţa căpătată de la ediţia de anul trecut. Participanţii au fost impresionaţi de modul organizării, apreciindu-l drept „extraordinar”. Dragostea primarului Mazilu pentru activităţile sportive durează de ani de zile, el făcând sport de performanţă în urmă cu 30 de ani.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here