Târg de carte la o școală din Târgu Jiu

1084

O școală din municipiul Târgu Jiu găzduiește târgul de carte „Noi citim”. Evenimentul este organizat de Asociația Părinților Școlii Generale „Sfântul Nicolae”, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj.
„Pentru desfășurarea târgului, elevii vor dona cărți noi sau citite, iar vânzarea cărților se va face sub supravegherea părinților și a cadrelor didactice. Cărțile nu vor avea un preț anume, elevii vor oferi cât doresc pentru o carte sau mai multe”, anunță instituția de învățământ.
Târgul de carte se va organiza în curtea Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu, pe data de 19 decembrie, începând cu ora 10.00.
Banii colectați din urma vânzării cărților vor fi donați asociației de părinți, pentru achiziționarea unui calculator pentru redacția radioului școlii.
Radio NICO va furniza elevilor ultimele noutăți legate de educație, diverse programe educative, muzică adecvată vârstei lor, emisiuni concepute de tineri pentru tineri, anunțuri și multe altele.
Este o investiție obținută tot cu sprijinul asociației de părinți, respectiv fonduri din redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, dar mai ales prin activitățile elevilor care au comercializat dulciuri pentru a strânge fondurile necesare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here