Târg caritabil de iarnă, la Târgu Jiu

1102

Un târg caritabil de iarnă intitulat ”Dăruim și Ajungem MARI” se va organiza în data de 21 decembrie, de la ora 17:00, în incinta mall-ului din Târgu Jiu.

Târgul caritabil de iarnă „Dăruim și Ajungem MARI” este programat să se desfășoare pe 21 decembrie, între orele 17:00 și 22:00, în cadrul mall-ului din Târgu Jiu. Evenimentul este organizat de către echipa Ajungem MARI și Asociația Be Teen.
”Este ziua cadourilor! Toate cadourile cu care plecați de la târg se transformă în excursii și ieșiri pentru copiii abandonați cu care noi lucrăm. Vizite la muzee, la teatru, drumeții prin pădure, tabere la munte și multe alte bucurii care să coloreze viața. Dăruiți și cadouri drăguțe celor apropiați, dar și experiențe memorabile în afara centrelor pentru copiii vulnerabili. Ce găsim la târg: copiii instituționalizați și voluntarii artizani de la Ajungem MARI v-au pregătit o mulțime de surprize – decorațiuni și accesorii pentru brad pentru prietenii voștri care-și decorează casa ca-n filme; produse handmade pentru pasionații de piese unicat; haine și accesorii handmade, bijuterii; felicitări și multe altele. Bonus: cunoști oameni super faini. Intrarea este liberă, iar magia, garantată. Dăruiește unui copil bucuria unei excursii!”, au transmis organizatorii acestui proiect.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here