Târg caritabil de Crăciun. „Dăruim și Ajungem MARI”

693

Gorjenii sunt așteptați la târgul caritabil de iarnă „Dăruim și Ajungem MARI” care va fi organizat pe 12 decembrie la mall-ul din Târgu Jiu.

„În perioada sărbătorilor de iarnă, copiii din centrele de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că ne gândim la viitor și la experiențe care le modelează viitorul. Cu sprijinul vostru ne dorim să strângem fondurile necesare pentru a putea organiza anul viitor excursii pentru cât mai mulți copii din centre de plasament. Vom merge la munte, în drumeţii, la muzee și parcuri de aventură! Toți copiii vor fi însoțiți de voluntari-prieteni care îi vor încuraja să se bucure de fiecare clipă. Vă așteptăm joi, 12 decembrie, între 12.00 şi 22.00 la Shopping City Târgu Jiu (strada Termocentralei nr. 10), împreună cu cei dragi, să vă bucurați de produsele hand-made pe care vi le pregătim. Fiecare cadou pe care ți-l faci ție sau celor dragi se transformă într-o donație care va ajuta copiii din centrele de plasament din Gorj să meargă într-o excursie!”, anunță organizatorii.

Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Acestea trebuie să fie în stare bună, pentru că le vor fi oferite copiilor din centrele de plasament, iar voluntarii Ajungem MARI îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here