Ţărăniştii lui Catrinoiu, în doliu pentru Diaconescu

342

PNTCD 011Organizaţia PNŢCD Gorj este în doliu ca urmare a decesului preşedintelui de onoare al partidului, Ion Diaconescu. Liderii filialei au ţinut ieri un moment de reculegere pentru Diaconescu şi au anunţat că cei care vor să lase un mesaj o pot face într-o carte de onoare ce va sta la dispoziţia celor interesaţi, la sediul organizaţiei din Târgu-Jiu.

Liderii chiar le transmiteau celor pe care PNŢCD-ul i-a făcut “oameni mari” să nu uite acest lucru, chiar dacă partidul l-au cam uitat.

Conferinţa de presă săptămânală a PNŢCD Gorj a început cu un moment de reculegere pentru decesul lui Ion Diaconescu. Apoi, preşedintele organizaţiei, Matei Catrinoiu, a făcut apoi o PNTCD 002trecere prin viaţa de peste două decenii a lui Ion Diaconescu. Catrinoiu a anunţat, de altfel, că el va fi prezent la înmormântarea lui Ion Diaconescu, deoarece pe lângă faptul că a fost preşedinte de onoarea al PNŢCD a fost câteva luni în închisoare cu tatăl lui. În interiorul sediului PNŢCD au fost depuse steaguri cu banderole negre de doliu şi fotografia lui Ion Diaconescu. În ce priveşte efectele morţii lui Diaconescu, părerile sunt împărţite, unii dintre lideri anunţând ieri că poate acest deces va reîntregi partidul împărţit în mai multe grupuri.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here