Ţara lui Andrei revine! – Trei proiecte au fost finanţate în Gorj

174

Idei din Țara lui Andrei continuă tradiția competiției Orașul tău, în cadrul căreia au fost finanțate și transformate în realitate 66 de proiecte din care 3 în Gorj. În cadrul competiței, Petrom acordă 160.000 euro pentru ideile care dezvoltă comunitățile pe termen lung.

„Idei din Țara lui Andrei” sprijină românii cu spirit de inițiativă să îmbunătățească viețile celor din jur. Competiția este deschisă tuturor organizațiilor neguvernamentale, instituțiilor publice sau de învățământ dar și oricărei persoane dornice să rezolve problemele comunității în care trăiește. 160.000 de euro este valoarea totală a finanţarilor acordate de Petrom în cadrul competiției.
„Idei din Țara lui Andrei continuă tradiția competiției Orașul tău încheiată în 2012. În ultimii 3 ani am finanțat cu peste 300.000 de euro proiecte de dezvoltare a comunităților din România propuse de peste 500 de români. Acesta este motivul pentru care vom sprijini în continuare aceasta competiție care sperăm să crească procentul celor care vor să schimbe România”, a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate, Petrom. Şi iniţiatorul proiectul, Marian Ilie, încurajează românii să aibă iniţiativă şi să depună proiecte în această competiţie, pentru că pot primi finanţari astfel încât rezultatele se pot vedea într-un timp foarte scurt.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here