Ţara lacătelor – sau România arestată?

947

Scriam în iunie 2005 articolul „Lacăte peste timp”,în care aratăm că: „nu ştim când vom cunoaşte adevărul pentru că Dl.Băsescu declară:
-Adevărul se va cunoaşte peste 50 de ani, când se vor deschide dosarele clasificate.”
Şi noi care credeam că…dar iată că avem lacăte peste timp care poate nu se vor descuia niciodată. În zilele curente, în România s-au pus lacăte peste multe sectoare sau direcţii de activitate, noi cetăţenii de rând neavând voie să cunoaştem vreodată ce se ascunde în spatele acestor lacăte şi la cine se află cheile.

Astăzi,unii vor să ne ia cuvântul/Să nu-i mai criticăm pe ei/Că sunt coborâtori din zei/Les Majeste! Păcat e acu/De criticaţi vă i-a şi dracu/Că nu mai înţeleg nimic/N-am voie ce gandesc să zic/Păcat vă spun.Mare păcat/Îmi pare rău m-am înşelat./Dinspre Apus o mare boală/Bate mereu „Traista goală”/Şi ca Dănilă Prepeleac/O Ţară-am dat-o pentru un fleac./Ne cer acuma legământ /Să n-avem dreptul la cuvânt /Dar El, Cuvântu-i Dumnezeu/E viaţă însuşi v-o spun eu./Şi-n ţara asta prea frumoasă/Cochetă precum o mireasă/Se tot pun lacăte mereu/Încălcând legea.
Întreaga ţară este ca o colonie, asediată în părţile ei vitale, este ca o Ţară arestată unde nu ai voie să vorbeşti nimic pentru că există persoane fizice, ca mine, ca tine, care însă îşi asumă prerogative inexistente în orice ţară de pe Pamânt!
Acuzând pe alţii că vor să fure Justiţia, ei sunt că hoţul care strigă: “Săriţi, hoţii!”. Domnilor de la USL, deschideţi larg ferestrele Ţării şi aerisiţi-o bine de ciocoii în pantaloni sau fustă care vor ca români să fie sclavii lor.
Dumnezeu să de-a minte conducătorilor USL-ului să fie verticali şi să ne apere pe noi românii de această hoţie nemaivazută în nici o ţară de pe Planeta Pamânt.
Gh.Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here