Tănăsescu, în continuare la cârma Direcţiei Agricole Gorj

595

Directorul Direcţiei pentru Agricultură Gorj, Dan Tănăsescu, a primit ordinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale cu privire la continuarea şefiei la DADR Gorj. Acesta îi expirase pe data de 1 iunie.

Directorul titular al instituţiei, Ion Popescu, va continua activitatea la Piatra Neamţ. “De la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a fost emis un ordin, semnat de ministrul Daniel Constantin. Acesta se referă la continuarea detaşării titularului de drept al DADR Gorj la Piatra Neamţ până la data de 1 iulie 2013. În această perioadă eu voi executa cu caracter temporar atribuţiile funcţiei publice teritoriale de conducere, de director executiv la Direcţia pentru Agricultură Gorj”, a precizat Dan Tănăsescu, directorul DADR Gorj.
Deşi a făcut nenumărate demersuri pentru a-şi relua activitatea la Direcţia Agricolă Gorj, Ion Popescu rămâne la Piatra Neamţ. Acesta a dat în judecată Ministerul Agriculturii, ca urmare a detaşărilor sale la Galaţi, iar apoi la Piatra Neamţ, cerând în instanţă suspendarea ordinului prin care s-a făcut detaşarea la Galaţi în toamna anului trecut. Procesul s-a amânat din cauză că Ministerul Agriculturii nu a trimis motivaţiile pentru decizia luată.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here