Tănăsescu aşteaptă decizia de director titular

232

Dan Tănăsescu, deşi a promovat concursul pentru postul de director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală DADR Gorj, îşi exercită atribuţiunile pe un post temporar. Asta deoarece în aceste zile aşteaptă să primească decizia prin care este încadrat director titular al instituţiei.

În sfârşit linişte la Direcţia Agricolă Gorj. După o lungă perioadă în care doi directori se aflau la cârma instituţiei, acum lucrurile par să intre pe un făgaş normal. Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere de director executiv din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Gorj. Dan Tănăsescu a participat la concursul pentru ocuparea acestei funcţii, fiind declarat admis cu 80 de puncte la proba scrisă şi 84 de puncte la proba interviului.
Tănăsescu ocupă postul de director din luna octombrie a anului 2012, cu o întrerupere de trei luni când această funcţie a revenit lui Ion Popescu, directorul detaşat pe la mai multe instituţii similare din ţară.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here