Tânărul din Cocoreni, reținut pentru viol, a provocat și un accident la Peșteana! Șoferița lovită, operată la spital. Polițiștii au închis ochii!

9075

Băloi Bogdan Constantin, tânărul de 20 de ani din Cocoreni acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și violarea unei minore din Urdari, a provocat un accident rutier la Peșteana cu nici trei săptămâni înainte de comiterea faptelor. Tânărul conducea autoturismul unchiului său din Țicleni și a lovit în spate, cu putere, un autoturism Volkswagen Golf care se deplasa regulamentar pe raza comunei Bîlteni. Șoferița care se afla la volanul mașinii lovite de tânărul respectiv, o femeie de 57 de ani, a ajuns la spital cu probleme grave la coloana vertebrală, aceasta fiind operată recent la Spitalul Militar din București. Mașina femeii a fost lovită serios, șoferița primind doar asigurarea de la șoferul vinovat. Asta și pentru că polițiștii din Rovinari au sfătuit femeia să facă înțelegere amiabilă și să nu se ducă la spital. Aceasta acuză acum o înțelegere tacită între polițiști și familia tânărului respectiv, părinții spunând victimei că băiatul a luat la Armată și dacă acesta va avea dosar penal va rata angajarea lui în sistemul MAI.

Tânărul reținut pe 31 iulie pentru violarea unei minore de 16 ani din Urdari, act sexual cu un minor, șantaj, lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor, a scăpat ca prin urechile acului, în mod incredibil, după accidentarea, recentă, a unei femei din Bîlteni. Practic, acesta a provocat un accident rutier pe 5 iulie, iar polițiștii din Rovinari, deși femeia a spus că o doare spatele, i-au spus acesteia să facă o înțelegere amiabilă cu tânărul vinovat, la influența familiei acestuia. Femeia a acceptat, dar la scurt timp după a ajuns la spital, în Capitală, fiind operată pe coloană. Victima accidentului s-a externat din spital abia luni. Aflând despre infracțiunile lui Băloi, aceasta a spus că respectivul a avut și la adresa sa un comportament violent după producerea accidentului. Mai exact, acesta a lovit cu picioarele ambele mașini, după producerea accidentului de către el, i-a vorbit acesteia urât și a încercat să o facă vinovată de evenimentul rutier.
,,Regret că nu m-am dus mai departe atunci cu accidentul, în sensul că să se facă dosar penal pentru acest tânăr, deoarece poate că prin demersul meu acesta s-ar fi potolit și nu se ajungea la violarea acelei minore. M-am gândit însă la viitorul lui, că se ducea să lucreze în Armată, dar uite că lui îi stătea gândul la altceva. În schimb, eu am tras ponoasele gestului meu caritabil, am ajuns la spital, am fost operată și sufăr acum consecințele accidentului provocat de acest băiat”, a declar Alexandra Braia, șoferița de la Peșteana.

Familia tânărului este din Cocoreni, mama este asistent medical la un spital din Târgu Jiu, iar tatăl miner la Cariera Peșteana din cadrul CEO.

Ce spunea Poliția după viol:

La data de 31 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, șantaj, lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 28 iulie a.c., tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, cu o tânără de 16 ani, din comuna Urdari, în timp ce se aflau în interiorul unui autoturism. În cauză polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here