Tânărul care și-a omorât în bătaie colegul de serviciu, trimis în judecată

56

Daniel Marian Pădure, tânărul de 20 de ani, din Târgu-Jiu, acuzat că, în luna septembrie și-ar fi omorât în bătaie colegul de cameră, în timp ce se aflau într-un hotel din Pitești, a fost trimis în judecată de procurorii din Argeș, pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Acesta a fost arestat preventiv pe 26 septembrie, iar măsura ar putea fi prelungită pe 24 noiembrie.
Marian Dat, bărbatul de 43 de ani, din Jupânești și Daniel Marian Pădure lucrau la o firmă de cablaje auto din Pitești. Cei doi erau cazați la hotel. Scandalul ar fi început cu 15 minute înainte de finalul meciului dintre FCSB și Dinamo, însă nu din cauza fotbalului. Cei doi s-ar fi certat din cauza banilor pe care i-ar fi cheltuit pe mâncare și băutură.
”Fiind în stare de ebrietate, cele două persoane au avut o altercație, au schimbat lovituri și una dintre acestea a decedat, credem, ca urmare a acestor lovituri. Așteptăm rezultatele prealabile ale necropsiei”, a declarat, la începutul cercetărilor, pentru Gorjeanul, Cătălin Arsene, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Astăzi, instanța va analiza măsurile şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here