Tânărul care a ucis-o pe Laura, cu 50 de lovituri de cuțit, arestat după ce a recunoscut faptele

321

Bărbatul de 24 de ani, acuzat că a ucis-o, miercurea trecută, pe tânăra de 21 de ani din Târgu-Cărbunești, a fost arestat preventiv. Potrivit jurnaliștilor din Belgia, acesta a recunoscut faptele, urmând să stea cel puțin o lună după gratii. Inițial, și iubitul fetei a fost ridicat de polițiști, după ce a fost surprins în timp ce se bătea pe stradă cu criminalul. Acesta ar fi declarat la audieri că scandalul a pornit după ce l-a văzut pe autorul crimei ieșind din camera Laurei, plin de sânge. Familia tinerei va merge în Belgia pentru a se ocupa de formalităţile de repatriere a trupului neînsufleţit, urmând ca înmormântarea să aibă loc la Târgu-Cărbunești.
Crima a fost comisă, miercuri seara, în cartierul Etterbeek, din Bruxelles, unde tânăra de 21 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, a fost ucisă cu peste 50 de lovituri de cuțit. Mama Laurei a aflat cumplita veste vineri, când un apropiat al prietenului fetei a anunțat-o. Adolescenta se mutase în Belgia cu iubitul ei, de câteva luni, iar circumstanțele în care a fost omorâtă nu sunt cunoscute cu exactitate, până în acest moment.
Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul închiriat în Etterbeek, în care a fost găsită decedată, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o. Devastată de durere, mama Laurei susține că fata cu rezultate deosebite la școală, studentă la Facultatea de Mine, din cadrul Universităţii din Petroşani, ar fi fost forțată să se prostitueze. ”Nu a fost genul de fată să meargă să se prostitueze. Forțată, cu siguranță!”, a spus femeia îndoliată. Aceasta a aflat că fiica sa a fost omorâtă de la un prieten al iubitului Laurei. ”M-a întrebat dacă sunt cu cineva și mi-a spus că trebuie să stau jos, mai ales că eram singură. Atunci mi-a spus că e moartă în Bruxelles, în Belgia”, afirmă mama Laurei.
În 2017, Laura a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Arghezi” din oraşul Târgu-Cărbuneşti, după ce în 2016 a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here