Tânărul care a dispărut de teama Poliției, trimis în judecată

331
Jpeg

Tânărul de 30 de ani, care a plecat de acasă pe 7 decembrie, lăsându-i mamei un bilet de adio, fusese trimis în judecată pentru furt calificat, chiar în ziua dispariției. Florin Albișor este dat în urmărire la nivel național. Dosarul se află la Judecătoria Târgu-Jiu, care va analiza măsurile şi excepţiile dispuse de judecătorul de cameră preliminară, în lipsa inculpatului. “Nu a fost găsit. Nu se știe absolut nimic despre el. Este căutat în continuare. Probabil faptul că era cercetat pentru furt a fost un motiv al gestului său, la care s-a adăugat și lipsa medicației. El era cu afecțiune psihică diagnosticat, trebuia să ia un tratament regulat. Să nu fi făcut un gest necugetat undeva, prin vreo pădure. Doamne ferește!”, a declarat Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana.
Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea lui Florin Albișor sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Mama lui Florin Albișor a fost cea care a sesizat Poliția. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Gorj, Andrei Lazăr, tânărul era cercetat într-un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat și se afla sub control judiciar, în timpul verificărilor. Acesta ar fi şi motivul pentru care ar fi plecat de acasă. Pompierii l-au căutat în lacul din localitate, însă nu a fost găsit. “La data de 7 decembrie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 62 de ani, din comuna Peștișani, cu privire la faptul că fiul său, Albişor Florin, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 metri, păr negru drept, lung, ochi căprui, ten măsliniu”, au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Surse susţin că, în biletul de adio, Florin l-ar fi rugat pe fratele său să dea numele lui copilului pe care îl va avea. “Dragii mei, îmi pare bine că aţi scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele şi v-am făcut de râs. (…) Neluțu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu, Florin!”, ar fi scris acesta. Bărbatul era beneficiar de ajutor social.
“A spart la magazin, a dat înapoi ce a luat, dar nu știu cine i-o fi zis că ajunge la pușcărie. Șeful de la post i-a spus că nu va avea probleme mari, dar el s-a speriat. Venise fratele lui din Spania să fim toți acasă de sărbători, iar el a plecat fără să ne spună unde se duce. A lăsat bilet că se omoară, dar sper să nu ajungă să facă așa ceva”, a spus mama lui Florin Albișor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here