Tânărul acuzat de violarea minorei din Urdari, cu dosar penal pentru distrugere! A intrat cu tractorul tatălui în gardul familiei Șișiu

14634

Bogdan Băloi, tânărul pus în libertate după acuzațiile grave de viol, amenințare și șantaj la adresa unei minore de 16 ani din Urdari, este cercetat, totuși, într-un dosar penal pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în luna mai 2020, când junele Băloi a sustras tractorul tatălui, Băloi Constantin, și urcat la volan a intrat cu acesta în gardul familiei Șișiu, din Cocoreni, familie care locuiește la câteva case distanță de făptaș. Urmare a acestei fapte, tânărul a distrus gardul de beton al proprietății în cauză. Tânărul ar fi făcut asta împreună cu o altă familie, din prietenie, deoarece vecinii săi sunt într-un litigiu cu cei care dețin gardul. În cauză s-a depus o plângere în mai 2020 la Poliția Rovinari, tânărul fiind acuzat de distrugere, dar ca și în cazul accidentului de luna trecută, polițiștii au tratat cu superficialitate cazul, protejând tânărul care a comis fapte foarte grave. În dosarul de distrugere s-au făcut acuzații la adresa mai multor participanți la fapta de distrugere.

Tânărul Bogdan Băloi din Cocoreni, care a trecut, în iunie, un examen la MApN, dar este urmărit penal pentru viol cu o minoră, șantaj si amenințare, este cercetat, de Poliția Rovinari, pentru distrugere.
Mai exact, fapta s-a petrecut în luna mai a anului trecut, când tânărul în cauză, urcat la volanul tractorului tatălui său, a intrat cu acesta în gardul familiei Șișiu Ion, trăgând după utilaj toată structura de beton, stâlpi, țevi…
Demersul a avut la bază doar incercarea tânărului de a susține o altă familie din localitate, aflată în conflict cu familia Șișiu. Imediat după faptă, tatăl acestuia a fost informat de cele petrecute, dar nu a luat nicio măsură cu fiul acestuia. În ceea ce privește dosarul instrumentat de agenta Amelia Popescu de la Poliția Rovinari, doar o singură dată reclamanții au fost audiați în ultimul an, în rest dosarul este la sertar, spun cei care au reclamat faptele penale.
Reamintim că tânărul din Cocoreni a provocat, pe 5 iulie, un accident rutier, cu victimă, dar, la sugestia poliției evenimentul a fost soluționat ca tamponare. Victima evenimentului rutier regretă că a acceptat o înțelegere amiabilă cu făptașul punând în balanță faptul că acesta a fost admis în sistemul MApN și nu trebuie să aibă dosar penal.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here