Tânără din Motru, medaliată cu aur la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor de la Rotterdam!

2029

O tânără din Motru, Denisa Știrbulescu, în vârstă de 26 de ani, este unul dintre campionii de la Rotterdam, acolo unde au avut loc Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor. Aceasta vine acasă după ce a câștigat locurile de pe podiumul competițiilor de atletism, cu trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.

Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română a felicitat-o pe motreanca Denisa Știrbulescu pentru rezultatele sale remarcabile din Olanda. Tânăra lucrează în București, la Centrul Național in Spațiul Schengen, care aparține de Aparatul Central al MAI.

„O nouă zi cu rezultate deosebite pentru delegația IPARomania la World Police & Fire Games din Rotterdam 2022. După ce a reprezentat cu succes România la IPAGames2022 din Muntenegru, în luna mai, Știrbulescu Ileana Denisa a contribuit la palmaresul de medalii pentru  România! La individual: locul 1, la ștafetă 800m și 4x400m, locul 2, la 10km, locul 3 la 5km , pe echipe: locul 1 la ștafeta 4×400! Felicitări întregii echipe pentru rezultatele obținute și mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Asociația Internațională a Polițiștilor.

Originară din orașul Motru, tânăra a studiat la Colegiul Național George Coșbuc in perioada 2011-2014, iar în perioada  2014-2017 a studiat Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.  Gorjeanca este pasionata de sport și a caștigat foarte multe premii și medalii la competiții de atletism.

În perioada 23 iulie – 31 iulie s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor – in Rotterdam 2022. La aceste jocuri au participat peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de țări

În urma participării la aceasta competiție, tânăra Denisa Știrbulescu a obținut următoarele locuri :

Locul I – proba de 800 m

Locul I – ștafeta 4×400 m

Locul I – ștafeta 4×100 m

Locul II – 10 km

Locul III – 5 km

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here