Tânără agresată de soț

897

Polițiștii au emis un nou ordin de protecție provizoriu, în județul Gorj. De această dată, o femeie de 34 de ani, din comuna Glogova, a cerut ajutor, după ce ar fi fost agresată de soțul său. Altercația a avut loc sâmbătă. ,,Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de către o femeie de 34 de ani, din comuna Glogova, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soţul său. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 29 de ani, din comuna Glogova, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi adresat ameninţări şi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi violență în familie.
Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile, faţă de tânăr”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.
Potrivit unui bilanț al Poliției, în anul 2019 au fost emise 165 ordine de protecţie provizorii, din care 50 în mediu urban și 115 în mediul rural, 31 fiind transformate în ordine de protecție. Pentru prevenirea violenței domestice, polițiștii au organizat 180 activităţi informativ – preventive: 26 de întâlniri cu grupuri ţintă şi 154 de activităţi de distribuire de materiale cu recomandări preventive, la aceste acțiuni participând peste 9000 de persoane.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here