Tânăr muncitor, mort la Sucursala Rovinari a CEO

220

În cadrul Complexului Energetic Oltenia, Sucursala Electrocentrale Rovinari la Blocul nr. 4, cazanul nr. 4 s-a produs ieri un accident de muncă mortal. Un bărbat în vârstă de 26 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la înălţime.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă informează că în ziua de 10 ianuarie, în jurul orei 13.00 în cadrul Complexului Energetic Oltenia, Sucursala Electrocentrale Rovinari la Blocul nr. 4, cazanul nr. 4 s-a produs un accident de muncă mortal. Victima se numeşte Cojocaru Ilie Laurenţiu, cu vârsta de 26 de ani, necăsătorit, salariat al unei societăţi comerciale cu sediul în Braşov. Această unitate efectua lucrări de modernizare la Rovinari.
„Împrejurările principale care au cauzat producerea accidentului au fost următoarele: salariatul Cojocaru Ilie Laurenţiu desfăşura activitate la electrofiltrul de la Blocul 4, Cazanul nr. 4. În coborâre de la cota 92, aproximativ 18-20 metri înălţime a păşit pe o tablă care servea drept podină şi care a cedat sub greutatea corpului acestuia, căzând de la înălţimea precizată. Cercetările continuă la locul accidentului”, a precizat Gheorghiţă Cusma, purtător de cuvânt în cadrul ITM Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here