Tânăr din Baia de Fier, dus în fața procurorilor pentru că a încălcat ordinul de protecție!

3058

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați, ieri, de către o femeie de 65 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că nepotul său de 18 ani, din aceeași localitate, a încălcat ordinul de protecție emis de către instanța de judecată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul  Secției 9 Poliție Rurală Novaci, care l-au găsit pe tânăr în interiorul domiciliului, încălcând prevederile ordinului de protecție emis la data de 28 iulie a.c., de către Judecătoria Novaci, pentru o perioadă de 6 luni de zile, prin care i-a fost interzis să se apropie la mai puțin de 500 metri de mătușa sa și să ia orice contact fizic, telefonic sau verbal cu aceasta.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor  instituite.

Totodată, polițiști au dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și  arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri  procedurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here