Tânăr de 19 ani, cercetat pentru o partidă de sex cu o minoră de 15 ani

400

Un tânăr de 19 ani, din Strehaia, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Motru, într-o maşină.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor după ce mama fetei a sunat la Poliţie. Femeia le-a spus oamenilor legii că în seara zilei de 16 septembrie, în jurul orei 21:00, fiica sa în vârstă de 15 ani a plecat de acasă împreună cu tânărul de 19 ani, din Strehaia, şi a întreţinut relaţii sexuale cu acesta într-un autoturism, pe raza localităţii Ploştina.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că adolescenta a plecat de acasă de bună voie şi a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu tânărul de 19 ani. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că minora a plecat în mod voluntar de acasă împreună cu M.R.C.I. şi a consimţit să întreţină un raport sexual cu acesta. Minora în vârstă de 15 ani a fost condusă la S.M.L Gorj, în vederea examinării de specialitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here