Tânăr dat dispărut după ce a plecat la muncă în străinătate

310

Un tânăr de 24 de ani, din Turceni, plecat să muncească în Danemarca, a fost dat dispărut de sora sa după ce, timp de mai bine de un an, aceasta nu a mai reuşit să ia legătura cu el.

În aprilie 2014, Condurache Ciprian a plecat la muncă în Copenhaga. La aproximativ şase zile de la plecare, tânărul şi-a sunat sora pentru a-i spune că este bine şi că va mai lua legătura cu ea prin intermediul telefonului, însă nu a mai făcut acest lucru. Marţi, sora tânărului a mers la Poliţie şi l-a dat dispărut.
„La data de 21 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi de o femeie, de 28 de ani, despre faptul că fratele său, Condurache Ciprian, de 24 de ani, din localitate, a plecat în luna aprilie 2014, la muncă în străinătate şi de atunci nu mai are nicio informaţie despre acesta. Semnalmente tânărului sunt următoarele: înălţimea 170 cm, păr blond, greutate 75 kg, constituţie atletică”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Persoanele care pot da relaţii despre tânăr sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here