“Tâmpeniile” lui Pasti, susţinute de Călinoiu

330

Toader Pasti Cristian nu are cu ce se lăuda în legătură cu activitatea sa de director la Parcul Industrial din Bumbeşti-Jiu(şi o spun situaţiile financiare), unitate care sub conducerea fostului primar, a fost pusă pe butuci, dar cu toate acestea, când este băgat în seamă de presă, respectivul are grijă să-şi umfle muşchii, să scoată pe gură aproape orice. Aşa s-a întâmplat chiar ieri, când după ce presa locală a publicat că Pasti nu mai are mandat de director la unitatea care aparţine Consiliului Judeţean Gorj, asta în urma unor declaraţii făcute de şeful lui Pasti, cel vizat s-a apucat, la un post de radio local, să-i critice pe cei care şi-au permis să spună o aşa “tâmpenie”. Pasti nu a luat în calcul că “tâmpenia” respectivă a plecat tocmai de la declaraţiile lui Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj, care, luni, spunea presei că atotştiutorul de la Cărbuneşti este fără mandat la Parcul Industrial. “Se va relua procedura pentru un nou contract de management la nivelul Parcului Industrial Bumbeşti-Jiu. În funcţie de cei care vor depune proiectul pentru viitorul management ce trebuie asigurat la Parcul Industrial, va fi selectat cel mai bun dosar. Nu se ia în calcul acum, dacă eu sunt mulţumit sau nu de activitatea domnului Cristian Toader Pasti, el şi-a încheiat mandatul, dar s-au îndeplinit indicatorii impuşi”, a spus de altfel Ion Călinoiu.

Prostia, mai fascinantă decât inteligenţa!
La o zi după, subalternul lui Călinoiu a avut grijă să facă pe inteligentul să ridice pretenţii la adresa jurnaliştilor care nu i-au cerut lui explicaţii, (n.r.luând de bun doar ceea ce declarase şeful direct al lui Pasti, totodată preşedinte al CJ Gorj). “Se scriu numai tâmpenii, pe mine mă drenajează chestiile alea pentru că nu au bunul simţ să mă sune, să le explic..”, s-a umflat în pene, Toader Pasti, la radio, supărat că el “are mandat”, după ce i-a mai fost prelungit pentru încă 4 ani de către AGA. Menţionăm însă, că la numărul de telefon postat pe site-ul Parcului Industrial Gorj SA, Pasti nu catadicseşte să răspundă, iar vechile lui numere de telefon nu mai sunt valabile.
“Eu sunt în timpul mandatului până se face această selecţie”, mai spune, plin “de bun simţ”, Pasti Cristian cu menţiunea că nu este sigur, dacă va candida sau nu pentru post, deşi este totuşi de părere că a “făcut treabă bună acolo”. Cu toate acestea, pe site-ul ANAF, în ultima situaţie publicată, Parcul Industrial Gorj SA figurează cu datorii la bugetul de stat şi cu menţiunea “s-a început procedura de executare silită”. În concluzie, treaba lui Pasti cam miroase, şi dacă acesta tot nu e hotărât, dacă mai vrea sau nu un mandat, poate că ar fi mai bine să nici nu se mai chinuie să se mai hotărască. Ştim de altfel că Târgu-Cărbuneşti duce lipsă de “capacităţi” de tipul lui Pasti. Şi apoi, acesta nu ar mai fi nevoit să facă naveta..
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here